miercuri, 20 aprilie 2011

Femei leşinate, bărbaţi plictisiţi


Nimic nu e mai grav pe lume ca femeia beată şi femeia leşinată. Nu de foame. După bărbat. Al ei sau al alteia.

Am văzut de-a lungul vremii câteva specimene feminine dichisite, elegante, pudrate şi parfumate, care după cinci rânduri de vodka şi suc de mere erau de toată jena. Nici măcar bărbaţilor nu li se mai păreau sexy când rimelul le era întins pe toată faţa şi exersau cu talent mersul în patru membre!

Şi mai sunt astea şi mai periculoase, leşinatele. Etilotestul le-ar cataloga drept treze, însă un aparat de măsurat prostia ar afişa „Eroare”.

Pe femeia din categoria asta o recunoşti de la o poştă. Stă cu bărbatul şi, din când în când, se uită blajin în ochii lui şi-i zice: „Vai, cât eşti de frumos, muţunache! Eşti obosit? Haide că îţi fac eu mâncarea preferată, îţi pregătesc cada, îţi masez picioarele, croşetez cât te holbezi tu la meci, îţi calc cămaşa, îţi fac un sex oral, te învelesc înainte de somn şi n-are nimic că tu ai uitat că azi e ziua mea de naştere. Iartă-mă, trebuia să sun să-ţi amintesc! Frumosule! ”.

Băi femeie, trezirea! Cu cât un bărbat simte că eşti mai leşinată, cu atât se satură mai repede de tine. E adevărat că la început se va simţi flatat, însă există un moment cheie în care i se ia. Şi gata!

Şi atunci pleacă, tu te-ntrebi cu ce-ai greşit, că ai făcut totul perfect, ai fost dedicată şi umilă, şi-ţi pişi ochii luni în şir, ca într-un final să-l vezi de mână cu o femeie care-l tratează ca pe-un preş. Iar el e îndrăgostit lulea şi prost ca un mop. Dar e fericit!

Pentru că bărbaţii preferă fetele rele. Alea bune sunt prea uşor de cucerit. Şi când te gândeşti că tu ai învăţat să faci pipoţele cu sos, special pentru el...

Cu drag,

d.

Un comentariu:

Părerea ta