vineri, 24 mai 2013

Grey's Anatomy, serialul care mi-a dat KO.


ANATOMIA LUI GREY

Nu ştiu ce se întâmplă cu Tata Timp în ultima perioadă. Parcă nu mai are răbdare şi trece mult mai repede. Replica pe care o aud cel mai des şi pe care şi eu o spun repetitiv ca pe-o placă stricată este „nu am timp”. Nu am timp să îmi văd rudele, prietenii, nu am timp să citesc, să mă plimb cât aş vrea, să mă relaxez şi să...pierd timpul. Adică să stau degeabă, să frec duda, să tai frunză la câini, să ard gazu’ de pomană, să lenevesc. Şi uneori e tare fain să faci asta!

Nu ştiu ce faceţi voi atunci când prindeţi stropul ala de timp liber, însă eu...mă uit la seriale! Şi să-mi fie cu iertare, mi-e greaţă de Gossip Girl, Vampire Diaries sau Sex And The City. Sper să nu aruncaţi cu portfardul în mine, dear fashionistas! Pur şi simplu nu-s genul meu, chiar dacă şi eu iubesc moda.

Serialele mele preferate? Lost, Prison Break, Game of Thrones, Heroes, Homeland şi...THE ONE: Grey’s Anatomy.

MEREDITH SI DEREK

Ador serialul asta. Nu îl vizionez, pur şi simplu îl trăiesc. Eu respir cu oamenii aia, operez pe creier cu Derek, beau la Joe’s Bar, coc prăjituri cu Izzie, fac o appy cu Miranda, sufăr alături de Karev, mă tăvălesc, mă chinui, râd în hohote, mă supăr, am nervi, sunt geloasă, plâng în hohote şi mă bucur. Serialul asta m-a prins într-un mare fel şi îl găsesc captivant, deştept, real, al naibii de bun!

Mă termină psihic Shonda când decide că e cazul să mai omoare câte un personaj. Când a murit George am zis că s-a terminat lumea. Nu mi-au ajuns şerveţele din casă, am trecut la hârtia igienică, asta aşa, să vă faceţi o idee! Când Mark şi Lexie au părăsit serialul, intensitatea momentului m-a copleşit. Numai ideea unei astfel de iubiri m-a sfâşiat sufleteşte. Leo şi Kate cu al lor Titanic joacă în liga mică, vă spun sigur!

LEXIE SI MARK


Îmi place enorm personalitatea Cristinei Yang, îmi aminteşte mult de prietena mea cea mai bună. Îmi plac glumele ei seci, dar inteligente, şi felul în care iubeşte-  glacial, dar intens, în felul ei. Sunt invidioasă pe relaţia ei de prietenie cu Meredith. Nu ştiu dacă există în viaţa reală aşa ceva. Alex mă fascinează: e  băiatul ala rău, dar cu suflet enorm. Owen e fabulos, e atât de complex şi totuşi atât de simplu. Să nu mai vorbim de blândeţea şi carisma lui Shepard, dulceaţa Mirandei, zâmbetul perfect al lui Torres şi naivitatea cuceritoare a frumoasei Izzie.

CRISTINA YANG


ALEX KAREV


O iubesc pe prostănaca de April Kepner, iar povestea ei de dragoste cu Avery este dureros de frumoasă.  Mi-ar plăcea să scriu eu scenariul pentru sezonul 10, care se anunţă ultimul. Aş vrea să rezolv lucrurile, să fac nişte schimbări, m-am implicat în vieţilor doctorilor de la Grey Sloan Hospital şi aş vrea să-i fac fericiţi. Şi odată cu ei şi pe milioanele de fani care urmăresc serialul cu interes. Bine, dacă aş face eu un final cu happy end probabil producătorilor de serveţele le-ar scădea drastic producţia! Cine-ar mai boci atunci?

PS. Voi vedeţi cum arată băieţică asta? Pfff...

MISTER AVERY

APRIL KEPNER


În concluzie, consider că oamenii ajung să iubească GA pentru că se regăsesc în poveşti. Şi în personaje. Poate că toţi suntem dark and twisty până la urmă.

Care este serialul tău preferat?

Cu drag,

d

3 comentarii:

  1. Prison Brake( seria 1). Lost (seria 1... m a pierdut pe drum nu stia cand e real cand evis cand aducere aminte desi am vazut toate seriile) . Stargate toate seriile pana la 12. Si cireasa de pe tort GA ( inteles cap coada si placut, pe sufletul meu). Heroes mi a placut tot la inceput, apoi m a pierdut. Ma plictisesc cand nu pare real. toate cele bune. Madalina Munteanu, o cititoare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Se pare ca totusi ca sezonul 10 nu o sa fie ultimul :) Am inteles ca la finalul sezonului Cristina paraseste serialul, concluzia mea fiind ca mai urmeaza si 11, ea anuntand ca nu a mai vrut sa semneze pentru inca un personaj pentru ca a dat tot ce se putea pentru GA

    Nu o sa arunce nimeni cu rosii in mine daca spun ca ma uit a 6-a oara acum la serial, nu? :-S

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce e ciudat in serialul asta e ca Meredith e varza, nu are nici un fel de personalitate, e doar pilonul in jurul careia se invarte serialul. I highly recommend Breaking Bad!

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta