joi, 14 aprilie 2011

Peepee Callin’

După postarea de aseară, îmi zice mama azi pe la prânz: „Simpatic textul, dar mai bine îţi ziceai diana cu piper, ţi se potriveşte mai bine! Şi modifică acolo cuvântul ăla, nu îmi sună calumea”. Şi-am râs. Mama e cel mai beton critic al meu.

Per total, reacţiile au fost ok. Însă abia de-acum încep să mă desfăşor!

Subiectul din seara asta e cam ciudăţel, dar trebuie să scriu. O să vorbim despre „pişăcioase”. Da, da, despre femei, că doar noi ne chinuim să bem 2 litri de lichide pe zi, că aşa zic experţii că-i bine, şi ne promit ten luminos, şi celulită mai puţină, şi păr mai sănătos...bla bla. Şi când bei atât de multă apă, vezica îşi cere drepturile...des.

Ideea e asta: draga mea, când mergi la toaletă, indiferent că e vorba de cea de la serviciu, de la mall sau orice alt loc public, nu îţi mai chinui auditiv consoartele care aşteaptă la rând, în faţa uşii!

Nimeni nu-şi doreşte să audă cât de intens, de jucăuş, de sacadat sau delicat faci tu pipi. Fă un pustiu de bine şi, înainte de actul înălţător, trage apa. În felul asta nimeni n-o să ştie dacă faci pipi precum un elefant sau dacă eşti mai gingaşă decât ploaia de mai. E un truc simplu şi de bun simţ, recomandat tuturor doamnelor şi domnişoarelor.

Pe mine aşa m-a învăţat mama, asta când aveam vreo 8 ani. Bun sfat! Şi nu doar pentru mine, cât şi pentru femeile din faţa uşii pe care nu le oblig să-mi asculte ariile micţionare (oare o exista termenul asta?!

Cu drag,

d.

Un comentariu:

Părerea ta