marți, 24 mai 2011

Femeia. Care-i şmecheria cu ea?

Bărbaţii îşi doresc să înţeleagă femeia. Mereu şi-au dorit asta. Eu le zic să se lase păgubaşi, nu ne înţelegem noi singure, ce pretenţii să mai aibă ei.

Fac parte din această specie şi mi-e greu să pricep ce e în mintea mea. Sau a ta, femeie!

- De ce o tipă la 30 de ani, frumoasă, deşteaptă, cu o carieră strălucită atârnă după un bărbat mediocru, cu urechi clăpăuge şi burtă, care nici măcar nu scrie corect?

- De ce un bărbat bun, la locul lui, care citeşte în pauza de masă din Baranga şi adoră florile devine plictisitor pentru femeie, pe când gagiul căruia îi scapără ochii după orice pereche de craci e taaare interesant?


- De ce femeia, după o perioadă X de locuit cu iubitul, spune că „Nu pot să adorm dacă nu e acasă”?

- De ce ORICE femeie, chiar şi aia care se dă ingenuă, e rea, parşivă şi a naibii? Oare „calităţile” astea fac parte din versiunea standard?

- De ce femeia simte mereu nevoia de control şi vrea mereu să aibă ultimul cuvânt?

- De ce femeia nu-i suportă fosta iubită însă îi ştie pe de rost contul de Facebook, inclusiv ce scor are la Farmville?

- Cum poate o femeie să legene copilul, să amestece în supa cremă, să calce două cămăşi, iar când el intră pe uşă să-i spună: „Hai la masă iubitule, trebuie să fii tare obosit!”

- De ce o femeie continuă să îl divinizeze pe el, chiar dacă aude zilnic „
Nu te iubesc mă, ce nu înţelegi?”

- De ce o femeie se satură de prea mult bine într-o relaţie şi atunci începe să compună scenarii, care o să-i dăuneze mai târziu?

- De ce o femeie care vrea să cucerească un bărbat e machiată de la 6 dimineaţa, iar când îl are umblă cu nădragi cu Tweety iar rimelul e amintire?

- De ce o femeie rezistă mai mult la durere decât un bărbat?

- De ce femeile nu recunosc că înşală emoţional şi-şi dau sms-uri din baie cu tipi interesanţi?

- Cum poate o femeie care-i mamă să se trezească în toiul nopţii, aparent fără motiv, pentru că simte că puiul e bolnav? Şi aşa să fie.

Şi multe alte „de ce-uri”. Ştii tu să-mi răspunzi măcar la unul? Poate ar fi fost mai bine să venim pe lume cu instrucţiuni de utilizare. Cu desene!


Cu drag,



d.

Un comentariu:

  1. majoritatea intrebarilor isi gasesc raspunsul in cateva reguli universal-valabile, care,cat de cliseisticesi banale par,pe atat de reale sunt si anume:
    - aparentele pot insela adesea.deci nu conteaza ca are putina burta,un pic de chelie sau poarta ochelari...daca e un sex good...nici nu mai observi toate astea si te crezi cea mai norocoasa fiinta:)
    - nu putem dormi fara el pentru ca sa ne-am obisnuit...sa mai luam pe cineva in brate in timp ce dormim sau sa avem de la cine trage plapuma:)))
    -de prea mult bine ni se urateste,deci vrem drama,cat mai multa drama:)))
    - ne chinuim pana il facem sa pice in mreje,insa dupa ce il vedem ingenuncheat (traducere:ne declara in sfarsit iubirea), nu ni se mai pare atat de kinky...so, o lasam mai moale...insa! la primul semn de rupere a vrajii...intervenim in fortacu tot arsenalu!
    - cat de mult am sustine ca relatia noastra este perfecta, un flirt inocent ne face sa clocoteasca sangele in noi,iar faptul ca mai avem succes la " public" ne face sa ne simtim a naibii de bine:))))

    cam atat mi-a venit in minte acuma.

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta