joi, 21 februarie 2013

Vă mulţumesc de nu vă vedeţi! xoxo




E târziu. E noapte, orologiul bate 1 jumate. Sunt obosită şi mi-e somn, dar pentru că îmi place să vă scriu, mi-am pus pijamalele cu buline, mi-am strâns părul într-un coc în vârful capului, am luat laptopul în braţe şi m-am apucat de treabă. Adică nu-i treabă, e plăcere. Pentru că deja îmi sunteţi dragi.

Sunt absolut uimită şi copleşită de reacţiile pe care le aveţi în ceea ce priveşte postările mele naive, fără pretenţii, cu texte deştepte ca bibilicile şi frumoase ca picturile rupestre. Primesc mesaje, telefone şi aud păreri de unde nici nu mă aştept. Îmi spuneţi că vă fac să râdeţi. Să plângeţi. Îmi spuneţi că vă regăsiţi. Şi eu vă spun că mă faceţi fericită.

Aşadar, salut gaşca de fete vesele de la Cluj, pe Andrei, doamnele asistente de la spitalul Cantacuzino, cititorii din SUA şi Australia, graviduţele, echipa de PR-iţe sexy, fetele de la Bancă, bloggerii simpatici, romanticii, pe colegele soră-mii - studente la medicină în Târgu Mureş, salut prietenele mamei şi pe fiicele lor, băieţii cu Converşi, colegele din liceu şi şcoala generală, pe fraţii jurnalişti, îmi salut toţi cititorii pe care nu îi cunosc, salut invidioasele grupului, haterii, fiţoşii, pe cei ce nu recunosc că-mi citesc blogul şi pe fostul meu iubit oltean. Pe Lizi şi pe mami. 

Vreau să fiu siropoasă şi deloc piperată şi să vă mulţumesc. Fie că citiţi cu drag ceea ce scriu (ca să vă destindeţi!) sau cu ciudă (ca să îmi găsiţi măcar o greşeală gramaticală, pentru ca asta v-ar face să vă simţiţi mai bine!) eu vă mulţumesc. (Nu mi-a ieşit să fiu doar dulce, aşa-i?! Asta e, asta sunt, şi alta mama nu mai face!)

Şi ca să fiu autistă până la capăt, vă mai mulţumesc o dată!

Cu drag de drag,

Di


PS. Staţi pe aproape, urmeaza concursuri cu super premii!

2 comentarii:

Părerea ta