marți, 19 martie 2013

GIVEAWAY de primăvară! Câştigă produse cosmetice şi parfum de la Oriflame!




Gărgăriţelor, v-am promis un concurs de primăvară şi mă ţin de cuvânt!

Pun la bătaie 3 bunătăţi cosmetice marca Oriflame. Premiul 3 – un set compus din demachiant, mască pentru ten şi cremă de faţă Pure Nature, cu extract de Patchouli şi Ylang Ylang, premiul 2 – o casetă de farduri, glossuri şi blush-uri by Marcel şi premiul 1 – Muse, un parfum delicios, floral, cu note de măr verde, violetă şi mosc alb.

Premiul 1



Premiul 2


Premiul 3



Ce trebuie să faceţi? E atât de simplu!

1.Să daţi LIKE şi SHARE postării cu concursul

2.Să daţi LIKE paginii oficiale Diana cu Vanilie

3.Să daţi LIKE paginii oficiale Oriflame România

4.Într-un comentariu, să îmi răspundeţi sincer, cât de sincer puteţi la următoarea întrebare: de ce citiţi dianacuvanilie.blogspot.ro?

Cele mai inspirate dintre voi vor fi premiate!

Concursul se desfăşoară în perioada 19 martie – 1 aprilie!

Succes, minunatelor!

Cu drag,

di


19 comentarii:

  1. Draga Diana,

    Iti citesc blogul pentru ca ma regasesc, pentru ca imi place foarte mult cum povestesti, pentru ca in timp ce citesc randurile tale uit de ce se intampla in jur, pentru ca imi aduci zambetul pe buze, pentru ca imi amintesti ca inca se poate, pentru ca ma tii prinsa si apoi ma arunci inapoi in realitate un om mai bun. Pentru ca.

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti citesc blogul pentru ca aflu foarte multe noutati in materie de cosmetice, pentru concursuri , pentru rewiew-uri

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Diana,
    Am descoperit nu demult blogul tau si pot sa-ti spun sincer ca imi place mult.Pui suflet mult in felul cum scrii,cum tratezi toate subiectele.Articolele tale ma emotioneaza,ma regasesc in ele,imi place ca ai subiecte diverse.Scrii frumos,esti talentata,si apreciez ceea ce faci.Multe lucruri am invatat din ceea ce scrii.Iti doresc sanatate,putere de munca,si nu pot decat sa spun:Felicitari si respectele mele!

    RăspundețiȘtergere
  4. fb:Nicoleta Agache
    share:https://www.facebook.com/nicoleta.agache/posts/139345476238215
    gfc:Nico
    Abia ti-am descoperit blog-ul si ma bucur tare mult.Imi place sa fiu la curent cu tot ce e nou in materie de moda si frumusete,si am vazut ca ai postari care includ aceste lucruri.Iti doresc mult succes in tot ce-ti propui!Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Te citesc pentru ca gasesc exact ceea ce caut : cuvinte dulci, vanilate,plus o doza calumea de cuvinte cu piper. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. fb:tatiana sorina
    gfc:tatiana sorina
    share:https://www.facebook.com/tatiana.sorina/posts/551099501588274
    sincer ,acum te-am gasit,am sa rasfoiesc cu atentie,ptr inceput imi pare dragut si primitor ,bafta :*

    RăspundețiȘtergere
  7. M-a atras mai intai numele blogului1 De ce cu vanilie? Cu fistic era mai bine?AAA..dar fisticul nu merge cu piper!!Si ti am dat dreptate!

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa fiu sincera ma atrage cuvantul vanilie care imi place si aroma si gustul si cu alte cuvinte citesc lucruri interesante pe blogul tau,care imi face o deosebita placere si pot sa mai invat cate ceva.fb.pop aurelia,gfc.pop aurelia,share,https://www.facebook.com/pop.aurelia.5

    RăspundețiȘtergere
  9. FB:Janeta Janeta
    GFC:jane(janeta_20072001)
    Share:http://www.facebook.com/janeta.janeta.58/posts/230869360391006
    Imi place blogul tau nu te-am descoperit de mult timp dar am sa incerc sa iti si citesc postarile sincer nu am avut inca ocazia sa citesc nici o postare dar vad fete care sunt incantate de ceea ce citesc cu timpul am sa-mi exprim si eu parerea .

    RăspundețiȘtergere
  10. Dupa cate vad, toate am fost atrase de vanilie! Consemnez si eu ecelasi lucru! Un titlu inspirat!Te astepti la dulciuri&co si cand colo gasesti altfel de "dulciuri":). Eu am gasit acum blogul, dar am aruncat o privire peste arhiva si cred ca am vazut ceva sfaturi bune de urmat!Si pentru ca vorbeai de sinceritate, nici giveaway-ul nu -i de trecut cu vedere!! Cu bine!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Fb:Scutaru Adriana
    http://www.facebook.com/scutaru.adriana/posts/133610540154594
    Am gasit blogul tau de putin timp dar la prima rasfoire mi se pare foarte frumos si am vazut ca postezi lucruri foarte interesante,cu siguranta o sa intru sa rasfoiesc mai mult.felicitari sincer le meriti...

    RăspundețiȘtergere
  12. FB:Iulia Sava
    SHARE:http://www.facebook.com/iulia.sava.56/posts/605519989475647
    citesc cu interes articolele scrise de tine din care am ce invata

    RăspundețiȘtergere
  13. Foarte sincer este faptul ca am ajuns la acest blog pentru prima data, datorita premiiilor puse in concurs. Dupa ce am ajuns la pasii concursului, iti spun drept ca m-a intrigat si totodata m-a facut curioasa denumirea blogului. Acum am devenit unul din fanii tai.

    RăspundețiȘtergere
  14. Citesc blogul tau pt ca imi place cum gandesti,sanatos,piperat,iute si uneori izbitor de dulce.

    RăspundețiȘtergere
  15. Pt ca imi place.pur si simplu

    RăspundețiȘtergere
  16. https://www.facebook.com/monika.erzsebet/posts/593383140673461
    Sincer, foarte sincer abia acum am descoperit acest blog si sunt curioasa ce surprize imi pregateste citirea lui, im plus imi place foarte mult numele lui. felicitari pentru alegere!
    medveimonika@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  17. eu doar intamplator am dat de blogul tau si vazand numele mi-a atras atentia deoarece rar ti dat sa intalnesti un asemenea nume de blog,este o provocare care te face sa vezi,o curioziatate care te macina

    RăspundețiȘtergere
  18. Blogul tau e o oaza de dulceata. De prospetime a unei minti nealterate de prejudecati. De impletiri jucause de cuvinte, pe cat de surprinzatoare, pe atat de frumos alcatuite. Si, mai ales, blogul tau e un teritoriu unic. Teritoriul unei mici comunitati de fete pe care le faci, numai tu stii cum, sa se simta speciale.

    RăspundețiȘtergere
  19. FB: Camelia Covaci
    Link share concurs: http://www.facebook.com/rcameliab/posts/494810883900401

    ********************************************************

    Acolo flori...aici vanilie (și puțin piper).

    Dragă Diana,

    Trebuie să recunosc (da, da, şi eu mă leg de titlu) că prima asociere privind numele blogului tău a fost cu: „Dama cu camelii”, a lui Dumas. Tare-mi rezonează mie cele două, nu ştiu de ce. Oricum, inspirat titlu şi ales așa, pe româneşte, cum trebuie să fie.
    Nu te citesc de mult timp, ci mai exact de când am participat la primul tău giveaway (premiul era o cremă Egyptian Magic).
    N-aş vrea să te măgulesc,nici nu mă pricep la asta, dar cred că ţi s-a mai pus că ai o înclinaţie nativă către scris. Îmi place ce găsesc aici, îmi place că abordezi subiecte privitoare la viaţa noastră, a femeilor (eşti o feministă convinsă, zi-mi dacă mă înşel!), cu frustrările şi temerile specifice, în lumea noastră (atât de complicată) şi le expui aşa cum o faci: fluent, într-o manieră plastică, amuzantă, puţin colocvială şi uşor de citit. Ai stilul tău şi asta se vede, lucru la fel de evident precum sinceritatea care transpare din articole.
    Te citesc cu plăcere şi uşurinţă. Am parcus destul din ce-ai postat, încât să-mi dau seama că nu scrii doar aşa, doar de dragu pierderii vremii. Îmi place, eşti simplă, dar elaborată, te joci cu cuvintele, scrii corect (nu aveam cum să nu observ) şi ai un vocabular frumos. Nu cred că exagerez.
    Vreau nu vreau, îmi smulgi câte un zâmbet de fiecare dată când, în calitate de femeie, mă mai regăsesc şi eu în câte vreun articol. ( „Fosta lui iubită, actuala ta preocupare”,” Poveste de dragoste nebună” şi „Bărbatul perfect. Definiţie” sunt doar câteva). Solidarizezi în mod serios cu specia ;)
    Poţi să ştii c-am să te urmăresc şi pe viitor!
    Xoxo :-)

    Camelia

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta