miercuri, 18 septembrie 2013

Toamnă cu aromă de vanilie



Sunt multe lucruri pe care aş vrea să le spun, să le scriu. De la 7 luni am început să vorbesc, iar de atunci nu-mi mai tace gura. Mama ştie mai bine! Ce e blogul meu, de fapt? E un poveste cu public, o înşiruire de gânduri, păreri, senzaţii, trăiri, sentimente, imaginaţie şi mici prostii. Care contează pentru mine. Şi pentru tine, dacă citeşti acum. E un spaţiu atemporal, o lume intimă, la care te întorci doar pentru că vrei.

Aici nu-i loc de bârfă. Nu-i loc de răutăţi, de invidii şi nervi. Aici nu fac publicitate pentru că trebuie, nu iau bani să scriu despre un produs că-i bun. Blogul meu e despre viaţă, cu sinceritate. E riscant, dar mi-am asumat.

Nu scriu pentru femei. Nici pentru bărbaţi. Scriu pentru suflete.

Nu-mi place culoarea roz în mod deosebit. Însă am ales-o deseori, în layout sau postările de pe Facebook, pentru că vreau să îndulcesc realitatea în care trăim. E şi aşa atât de sumbră.

Vacanţa mi-a priit, ca oricui. Am stat departe de lume şi mi-am permis aroganţa s-o privesc de la depărtare. Am realizat că viaţa e aşa cum vrei tu s-o vezi, e alegerea ta ce culoare au dimineţile. Mi-au năvălit multe idei în minte şi am să scriu despre ele.

Mă gândesc serios la o nouă imagine pentru blog. Mi-am propus să scriu mai des. Am să vă povestesc multe lucruri, o să vă prezint produse cosmetice, haine, accesorii – cu bune şi rele - şi oamenii din spatele acestora. Şi vreau să aveţi încredere că lucrurile pe care vi le recomand sunt autentice, de calitate. Am în plan să încep o carte, dar până atunci am să vă continui aici povestea Mariei. Şi am să desenez în cuvinte şi altele. Plus multe surprize şi concursuri.

Mă bucur să vă regăsesc la început de toamnă.

Vă trimit îmbrăţişări calde, cu parfum de vanilie.



Cu drag,


d

Un comentariu:

  1. Toamna frumoasa, cu aroma de gutui si fosnet de frunze sub pasi, Diana cu vanilie !

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta