marți, 11 iunie 2013

Buna, fetelor! Ne epilăm şi noi pe mâini? Am 2 propuneri speciale!



De vreo câteva săptămâni, tot vară e. Şi Doamne ajută să mai fie vreo 3 luni de-acum încolo! Că ne place soarele, adorăm rochiţele, şi platformele, ne înnebunim după bronz caramel şi visăm la croaziere. Perfect, mirobolant, serafic. Dar cu părul de pe mâini cum facem, fetelor?

Adică da, când e frig afară, mânecuţele acoperă cu succes feeria de mărar şi ştevie ce răsare pe mânuţe, însă odată cu venirea căldurii, tundra e etalată în toate splendoarea, fluturândă în adierea suavă de vară. Fail. Staţi să scriu cu litere mari: FAIL!

Nu mă dau rotundă ca mingea de baschet, am şi eu zile când sunt mult prea obosită sau efectiv nu am timp să mă epilez şi salvez situaţia până a doua zi, însă e o chestie remediabilă, o amânare cu 24 de ore, nicidecum o paradă a mândrului perişor. (şi mai sunt şi domniţele alea care poartă ceas scump pe încheietura de Tarzan. Priceless!).

Bun. Şi acum să vin şi cu soluţiile, ca să nu ziceţi că-s rea. Am două. Excelente. Vă recomand din suflet noul epilator Braun Silk Epil 7 Spa. Eu nu suport epilatoarele, asta ca să înţelegeţi despre ce vorbim. Dar acesta este chiar deosebit: pe cuvânt că nu doare când mă epilez, nu face gălăgie, are un dispozitiv special pentru scrub şi masaj, îl pot folosi şi la duş pentru că nu are fir şi este safe în apă, plus că are o luminiţă de control care mă ajută să depistez şi cele mai încăpăţânate fire! E o desfătare! Parol!

A doua variantă, doctor Dana Miricioiu. Adică epilarea cu laser pe care Dana o efectuează la ClassMediSpa. Sună pompos, scump şi dureros, aşa-i? Nu sunteţi departe de adevăr, însă rezultatul este WOW! Eu urmez în această perioada epilarea definitivă în zona axială şi sunt pur şi simplu fascinată de rezultat! După doar o şedinţă, nici urmă de păr! Serios! De durut, pişcă aşa, parcă ai 20 de ţântari fascinaţi de subraţul tău, dar e suportabil. Preţul nu e astronomic, este mai mare decât la o epilare tradiţională cu ceară să zicem, însă aici vorbim de o investiţie. Rezultatul durează ani şi ani, deci se merită 100%!

Doctorul meu preferat de beauty, adică Dana, face magie cu nişte aparate, nişte chestii SF cu lumini şi lasere, şi în câteva minute te scapă de corvoada epilării.


Şi ca să vedeţi că sunt de treabă, dacă vă tentează să vă epilaţi cu laser, vă pot pune o vorbă bună la ea şi vă alegeţi cu prima şedinţă gratuit! Cool, nu? Îmi lăsaţi un mesaj pe blog sau Facebook şi discutam.

Aşadar, declar deschis sezonul braţelor fără păr!

Cu drag,


d

2 comentarii:

  1. Buna,

    Sunt interesata de epilarea cu laser. As vrea sa stiu si eu un pret daca se poate si de cate sedinte este nevoie pentru axila si inghinal.

    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte eficienta epilarea cu laser. Recomand!

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta