joi, 1 septembrie 2011

Bărbatule, nu te supăra, care-i treaba cu dumneata?

Dacă într-o postare precedentă încercam să definesc şi să desluşesc tainele femeii (am eşuat lamentabil), acum vreau să mă dau rotundă şi să disec bărbatul. Nu cu bisturiul, cu părerea.

- De ce bărbaţii nu plâng când se uită la „Titanic”?

-De ce tooooooţi masculii au un cult pentru preţioasele comori din izmene? Şi de ce se ciupesc de „dânsa” chiar şi în mijlocul unei şedinţe sau pe peron la metrou?

- Cum de un bărbat care află secretul celui mai bun prieten reuşeşte să îl ţină pentru el şi ani întregi, pe când femeia îşi trădează cea mai bună prietenă cu prima ocazie? (îşi pune status pe Facebook când ajunge acasă)

- El are 1.90 şi 85 de kile, iar ea un metru şi-un dop şi 45 de kile udă, şi tot ea îi zice: „Lasă că are mami grijă de tine”. De ce??

- De ce bărbaţi deştepţi, cu masterate la Viena, se cuplează cu femei frumoase, dar care spun că au „tranversat” pe roşu şi s-au spălat pe mânuţe la „ghiuvetă”?

-După ce te muţi cu el, descoperi că prinţul tău râgâie, are gaze matinale şi se scobeşte în nas în timp ce se uită la Ştirile din sport. Oh why??

-De ce bărbaţii conduc mai bine ca noi, sorooooo??? E un adevăr, oricât ar fi de dureros.

-De ce le e ruşine masculilor să admită că, uneori, DOAR UNEORI, plâng ca nişte pişăcioşi de clasa a II-a, cu bale şi muci? Şi plâng din cauza unei femei. Logic.

-De ce soţul are impresia că e datoria exclusiv a mamei să aibă grijă de copil? Băi Jenică- e şi al tău prietene! Şi asta mic vine la pachet cu plâns, mofturi, pampers, colici şi alte bunătaţi. Spor la treabă!

- De ce din gura unui bărbat de 30 de ani auzi: „stai aşa, să văd dacă îmi dau ai mei voie”. Say wha?

- Cum poate un bărbat să stea lângă o femeie cârpa, care îl divinizează şi îi taie fripturica soldăţei în restaurant, dar nu poate convieţui lângă o tipă cu personalitate?

- De ce bărbaţii au gene lungi, frumoase, cu volum şi curbate, iar noi ne câcâim cu rimel şi alte artificii de beauty? (întrebarea asta mă obsedează!!!)

- Însurătoarea are efecte adverse la bărbaţi. Le cade părul şi le creşte burta.

- De ce îţi aminteşti şi acum parfumul LUI???

- De ce un bărbat drăguţ, destept, manierat şi cu bani e ori însurat ori gay?

- De ce bărbaţii sunt privilegiaţi? Nu se epilează, nu au dureri menstruale şi nu nasc

- De ce Patrick Dempsey e al naibii de sexy?

Cu drag,

d.

2 comentarii:

  1. Ca un vajnic reprezentant al sexului tare şi erect, să încerc nişte răspunsuri.

    1. Lol, de ce femeile plâng când se uită la "Titanic" ?...

    2. Unii sunt admiratori ai lui Michael Jackson. Dincolo de asta, atâta simbol/bogăţie au şi ei, ce vrei acuma... :)

    3. Din nou, întrebarea e pusă greşit. Întrebarea corectă este: cum de o femeie nu poate păstra un secret. Şi o întrebare corect pusă reprezintă deja jumătate din răspuns.

    4. Problema cu grija e cu două feţe. Cică Nastratin Hogea era dator dar se plimba liniştit pe stradă. Văzându-l, un cunoscut îl întreabă: Cum te poţi plimba pe stradă când te ştii că eşti dator? şi în replică: Grija, zise el (Nastratin), s-o poarte cel ce este creditor!

    5. Pentru că nu face sex cu creierul ei.

    6. Ai trăit o frumoasă poveste cu un Făt-Frumos pe un cal alb şi o idilă perfectă, imaculată. Acum, welcome to reality, unde oamenii au şi defecte. Lumea nu-i chiar aşa idilică. Dar nu văd de ce nu îi poţi spune... delicat, că nu prea îţi face plăcere (aka ţi se întoarce stomacul pe dos) când îl vezi. Obişnuinţele se pot forma sau schimba la orice vârstă. Dacă asta-i toată problema atunci nu-i nici o problemă... :)

    7. Cică o anumită parte de creier este alocată la bărbat pentru şofat iar la femeie pentru sex... :)) Era un studiu.

    8. Nu toţi plâng, aia nu-nseamnă că nu pot fi trişti. Dar cum să admiţi că tu, BĂRBATUL, manifeşti ceea ce în ochii tăi este o slăbiciune femeiască?... :) O bilă neagră pentru bărbaţi aici.

    9. Ahaha, e şi cu bancuri articolul... :D

    10. Lasă că sunt şi femei care la 20 de ani participă la aruncatul cu greutatea sau cu suliţa... :)

    11. Hmm, n-aş zice, depinde de la caz la caz.

    12. Da' voi v-aţi pus problema că pe noi nu ne interesează genele voastre? În cel mai rău caz ne atrag aşa subţiri şi aranjate cum sunt?...

    13. În timp ce la femei părul nu mai există de mult pe aproape nici o zonă a corpului, exceptând capul, iar burta este uneori motivul pentru care se mărită... :)

    14. Şi noi care ne făceam griji pentru dimensiune...

    15. Tocmai de aia.

    16. Condiţia de bărbat este una superioară.

    17. Pentru că seamănă puţin cu mine... :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Merci, Lotus, parca m-ai mai luminat oleaca.

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta