marți, 12 februarie 2013

First GIVEAWAY! Câştigă o cremă EGYPTIAN MAGIC!

Pam Pam! Iată-ne şi la primul Giveaway de pe dianacuvanilie. Şi vor urma multe altele, trust me!



V-am povestit luna trecuta despre noua mea descoperire, crema Egyptian Magic. Am facut un review total dezinteresat, am scris despre acest produs pentru ca este chiar bun, are efect, şi am vrut să împărtăşesc cu voi acest lucru. L, cea care a adus EM în România (de altfel o persoană minunată, open minded şi pasionată de beauty) m-a contactat şi mi-a propus să ofere această cremă cadou unui cititor fidel al blogului. N-am zis cititoare pentru că poate câştiga şi un El.  EM este pentru toata lumea! Yuhuuu!

Aşadar, la cadou înainte! Iată ce trebui să faci!

1. Să dai LIKE şi SHARE postării mele de pe Facebook

2. Să dai Follow, asta în cazul în care nu îmi eşti deja prieten

3. Să dai LIKE paginii oficiale Egyptian Magic România

4. Să laşi un comentariu la această postare în care să îmi spui de ce te-aş alege pe tine câştigătorul acestei creme. 

Simple as that!

Vă doresc inspiraţie şi abia aştept să cunosc câştigătoarea sau câştigătorul!

Concursul se desfăşoară în perioada 12 februarie - 20 februarie!

Cu drag,

Di

PS. Ador Grey's Anatomy, iar Jessica Capshaw, cute Arizona din serial, adoră Egyptian Magic!





21 de comentarii:

  1. Imi doresc sa ma alegi pe mine castigatoare pt ca mi-as dori foarte mult sa incerc aceasta crema minune, am auzit ca este foarte buna si mi-ai face si o surpriza pt ca pe 19 februarie este ziua mea, multumesc pt concurs

    RăspundețiȘtergere
  2. Merit aceasta crema pentru ca m-am inscris prima pe acest blog si vorba aceea : primul venit , primul servit !!! Glumesc scumpa Diana , eu vreau de fapt aceasta crema caci nu am avut ocazia pana acum sa o testez si asa ,prin castigarea ei o voi testa ...si sigur voi fi multumita caci din ceea ce am citit despre crema Egyptian Magic este o crema foarte utila in tratarea diferitelor rani si de aceea se si numeste " crema magica " .

    RăspundețiȘtergere
  3. multumim pentru concurs!!! Premiul este minunat, eu personal am citit niste review-uri extraordinare pentru acest produs, de aceea imi doresc mult de tot crema! Se scrie peste tot ca face minuni pentru piele si vreau sa o incerc si eu!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. FB:Janeta Janeta
    GFC:jane(janeta_20072001)
    Imi doresc foarte mult sa ma alegi pe mine castigatoare acestei minunatii as vrea si eu sa o incerc si sa-mi fac o parere despre ea si eu am auzit ca este buna si as folosi-o cu toata familia pentru ca este buna pentru orice tip de piele si o putem folosi cu placere si are multe intrebuintari sunt sigura ca daca as castiga-o ar trebuii sa am grija sa nu o consume sotul pe toata atunci cand se barbiereste :) si eu as folosi-o cu mult drag mai ales ca am un ten cu piele foarte sesibila si o vreau pentru ca va fi un cadou si pentru mine ca si eu imi serbez ziua de nastere pe 18 februarie si ar fi o surpriza placuta.
    Multumim mult pentru aceasta seansa pe care ne-o dai .
    Share:http://www.facebook.com/janeta.janeta.58/posts/115516911963849

    RăspundețiȘtergere
  5. FB: Rotaru Gabriela Tatiana
    GFC: Rotaru Gabriela
    Share:http://www.facebook.com/rotaru.gabrielatatiana/posts/307852095984814
    Doresc mult sa ma alegi castigatoare,deoarece doresc mult sa incerc aceasta minunata crema care face bine pielii,(am probleme cu ea )si cred ca m-ar ajuta mult pe mine dar cred ca si pe sotul meu care are si el probleme.
    Multumesc pentru concurs,pentru tot ce ne oferi.

    RăspundețiȘtergere
  6. de ce nu as castiga eu? :))) fiind o make up artist imi doresc sa o incerc sa-ti scriu adevarata mea parere...

    RăspundețiȘtergere
  7. gfc aly22preda , fb preda nicoleta alina , share http://www.facebook.com/nicoletaalina.preda/posts/486024748112022 . mi-as dori aceasta crema pentru ca am citit mai multe articole despre efectele benefice pe care le are asaupra pielii ,mai ales ca am pielea foarte uscata , iar iarna mainiile sunt principala problema pentru mine .

    RăspundețiȘtergere
  8. Oricine cred ca merita o asa crema, in special eu care am o piele uscata si sensibila

    RăspundețiȘtergere
  9. veronica picioroaga13 februarie 2013 la 05:06

    Probabil ca toata lumea isi doreste sa castige aceasta minunata crema :-) ce as putea sa spun eu in plus , decat ca mi-o doresc ptr a o folosi intreaga mea familie !?! Eu de exemplu as vrea sa-i testez efectele pe vergeturile ramase in urma sarcinii, care n-au disparut in urma diverselor mele eforturi cu tot felul de geluri si alte impachetari...sunt atat de inestetice si m-am saturat de ele!!! sau ptr a o avea la indemana ptr a-mi repara buzele crapate care se imcapataneaza sa-mi strice orice tentativa de senzualitate !?!Si as mai folosi-o si ptr a-mi trata bataturile de la picioare care sunt atat de dureroase si neplacute si-mi apar ori de cate ori schimb incaltarile. Acum ca se apropie primavara si trec la pantofi, ma asteapta un mare chin :-(( ori, fiindca descopar acum intrebuintarile pe podoaba capilara .un astfel de tratament i-ar prii si pielii mele extrem de sensibile care sufera din greu in sezonul acesta de la frig , apoi devin alergica de la vant , praf si nectar mai spre primavara...tenul meu nu e nicidata multumit !Apoi , fetita mea pusa pe nazbatai mereu are cate o bubitza sau zgaraitura de la pisica pe care cu greu reusesc sa le oblojesc ptr ca de obicei ustura. O crema "speciala" ar fi mai bine acceptata si sunt sigura ca e un adevarat balsam ptr astfel de rani! Cred ca si sotului meu i-ar placea ptr a-si inmuia si catifela calcaiele ori poate ii vine cheful sa-mi faca mie vreun masaj :-D Niciodata nu se stie ! :-)) Se pare ca sunt atatea motive ptr care am vrea aceasta crema ! cert e ca imi doresc si eu f mult s-o incerc si sa ne bucuram cu totii de un strop de magie egipteana si poate deslusim secretul frumusetii antice . Ar fi frumos, nu-i asa !?!
    fb: veronica picioroaga
    share:http://www.facebook.com/veronica.picioroaga/posts/334150593370462

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi doresc aceasta crema deoarece anul trecut am fost diagnosticata cu o scolioza urata. Stau la birou mai mult de 8 ore pe zi pe scaun si am niste dureri ingrozitoare de spate, mai nou de sezut. Consider ca merit ca castig aceast crema, pentru a-mi alina durerea, la cei 28 de ani.

    RăspundețiȘtergere
  11. imi doresc sa ma alegeti pe mine castigatoare pentru ca mi-ar placea sa incerc aceasta crema minune si pentru ca am ceva probleme cu tenul...

    RăspundețiȘtergere
  12. Probabil ca altii o merita mai mult sau au nevoie de ea mai mult decat mine, eu am probleme la un genunchi si am multa munca de teren, asa ca, daca este utila in afectiuni articulare, mi-ar fi de folos. Dar nu incerc sa te conving ca EU o merit mai mult, cum o fi norocul la fiecare!

    RăspundețiȘtergere
  13. Imi doresc aceasta crema pentru ca sunt insarcinata si stiu ca in aceste 6 luni de sarcina pe care le mai am mi-ar fi de mare ajutor. Nu am o sarcina usoara asa ca aceasta crema ar fi un cadou bine venit!

    RăspundețiȘtergere
  14. pt operatia pe care am suferit-o. Cred ca mi-ar prinde de minune.

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu merit pentru ca nu am facut nimic deosebit ca sa o castig. Am doar acea speranta ca ma veti alege castigatoare. O speranta cu care traim toate.

    RăspundețiȘtergere
  16. De ce m-ai alege pe mine castigatoarea acestei creme?
    In primul rand, pentru ca noi doua avem in comun cel putin doua lucruri:
    1. Suntem femei, logic!
    2. Amandoura ne place Grey's Anatomy iar faptul ca Jessica Capshaw, cute Arizona din serial, foloseste aceasta crema, mi se pare chiar genial.

    In al doilea rand, am auzit lucruri bune despre aceasta crema, chiar sunt curioasa s-o incerc. Si-n cazul in care o castig, sunt dispusa sa indeplinesc un mic favor, simbolic, adica orice i-ar trece prin cap organizatoarei -dianacuvanilie -

    Bafta tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  17. Eu as merita sa castig aceasta crema magica ,egiptiana, fiindca sunt curioasa s-o incerc.Am un ten uscat dar nu cu mari probleme insa,crema magica se pare ca va avea efectul scontat;adica,voi fi mai tanara cu 20 de ani si mai frumoasa decat am fost la 20 de ani!Cleopatra ar fi fost invidioasa pe mine daca as fi trait in vremea ei,in tara ei si daca as fi folosit CREMA EGYPTIAN MAGIC!

    RăspundețiȘtergere
  18. Crema are puteri magice si pentru ca eu vreau sa ma transform intr un inorog, doar asta imi mai lipseste!

    RăspundețiȘtergere
  19. Matei I. Gabriela vanilia,aroma elixr al zeilor,vanilia obsesia prajiturilor,vanilia,amintire.Piperul focul proaspat al bucatarilor.Toate la un loc:Egyptean Magic! Pentru o piele ca o petala de trandafir rosu!

    RăspundețiȘtergere
  20. Combinatia aromelor si condimentelor pe care le contine aceasta crema te face sa ti-o doresti, sa o incerci. As vrea vad cum e, n-am folosit-o niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  21. E de mancare sau nu?vreau sa o simt,palpez,sa o vad,sa o gust,mi-a trezit curiozitatea

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta