sâmbătă, 16 aprilie 2011

Om drag, îţi mai aduci aminte?

Uneori îmi amintesc cu atâta drag de clipe pe care le-am petrecut alături de persoane speciale, ce mi-au îmbogăţit viaţa cândva, în anumite etape. Mulţi sunt oameni cu care azi nu mai ţin legătura, dar pe care poate îi am în lista de Friends de pe Facebook, cu mulţi îmi mai spun doar „La mulţi ani” de Revelion, iar pe alţii îi iubesc zi de zi.

De multe ori mi-am amintit câte o întâmplare, am zâmbit şi m-am întrebat: „Oare omul asta se mai gândeşte şi el vreodată la mine?”. Azi o să le scriu acelora cu care nu mai păstrez legătura. Sunt oameni care au contat pentru mine şi care poate vor ajunge cumva să citească rândurile astea. Atunci o să ştie că nu i-am uitat.

Alexandra. Îţi mai aduci aminte cum făceam gimnastică la mine în sufragerie, pe pernele pufoase de la canapea? Aveai şi ai cel mai lucios păr din lume.

Mădă. Cât te iubeam când mă întrebai: „Dia, vrei să mâncăm ou ochi cu cartofi prăjiţi? Dormi la mine în seara asta?”. Şi cum vorbeşti tu în somn. Mi-eşti dragă.

Adriana. Ai fost colega mea acum 15 ani. Ai revenit în viaţa mea subtil. Mă bucur.

Radu. Am primit de la tine cele mai frumoase desene ever. Eşti foarte talentat.

Roxana. Stăteam amândouă în apartamentul de la etajul 10. Erai minunată pentru că îţi luai hainele de seara ca să nu mă trezeşti din somn când plecai la facultate.

Corina. Eşti o fată specială şi faci cel mai bun tort de zahăr ars.

Ioana. Eşti cea mai pozitivă fată pe care am cunoscut-o vreodată. Ai un zâmbet superb pe care mi-l amintesc deseori.

Irina. Ai fost cea mai bună prietena a mea ani la rând, cândva. Îţi mai aduci aminte când ne făceam temele împreună şi apoi plecam la meditaţii la română? Îmi doream să am părul drept, ca tine. Şi genele lungi.

Cătălina. Stăteai în aceeaşi curte cu mine, într-o perioadă. Coboram la tine şi vorbeam ore în şir. Eşti cea mai ambiţiosă persoană pe care am cunoscut-o. Şi îţi place portocaliul.

Andreea. Aşa om fain ca tine nu mi-a mai fost dat să întâlnesc. Îţi aminteşti când am venit la tine acasă, într-o duminică, şi am citit împreună, într-o zi, „Quo Vadis” lui Sienkiewicz? Eşti aşa deşteaptă şi minunată. Pe sora ta o cheamă Laura.

Ştefi. Polonia n-ar fi fost la fel dacă nu erai acolo. Îţi aminteşti cum am mers noaptea, de Revelion, prin zăpezi? Do you remember Monika, tzurka girl?

Olivia. Cea mai bună profă de arabă ever. Cea mai visătoare femeie. Frumos.

Raluca. Mi-e dor să ne vedem să mă pupi apăsat pe obraji, cum numai tu o faci.

Ruxandra. Cea mai delicată făptură pe care am cunoscut-o. N-am uitat nici acum ce mi-ai scris în caietul cu amintiri: „Diana, eşti ca o vioară lină...”. Ai cei mai expresivi ochi din lume.

Tudor. Mi-e dor de râsul tău molipsitor. Ai grijă la Tm, copilu'!

Varty. Eşti atât de specială pentru mine. Îţi aminteşti cum ai cumpărat odată pâine şi ai ţinut-o doar cu mâna stângă, pentru că dreapta avea „bacterii” de la metrou? Hahaha Miss you

Vera, Ralu, Adi. Cei mai frumoşi fraţi. Prietenii copilăriei mele.

Adi, Darius, Dorin, Marius, Adi, Gigi - cea mai tare gaşcă. Am învăţat multe de la voi.

Şi mai sunteţi mulţi. Specialii mei.

Cu drag,

d.

8 comentarii:

  1. Foarte frumoooos:)
    M-a facut sa imi amintesc de persoanele iubite din viata mea.

    Citesc cu placere blog-ul tau si sunt convinsa ca nu sunt singura.

    Heeeei... Eu sunt Ioana cea pozitiva?:))
    Ma simt flatata daca da:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Da Ioana, tu esti. Te pup draga mea

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Colegutze de banca am fost un an in cls 1.Eram mici rau :) Cand m-am regasit in ceea ce ai scris mi-a venit in minte o amintire pe care o uitasem complet.Imi amintesc ca aveai iepuri si te-a ''insemnat'' pe obraz unul :)) si erai tare necajita si ma intrebai din juma in juma de ora daca se vede asa rau =)) si eu ca sa nu te necajesc tin minte ca ziceam:''Din ce in ce mai putin Diana, din ce in ce mai putin :))''

    RăspundețiȘtergere
  5. @Adriana....nu imi mai amintesc nimic, tot ce stiu e ca iepuri n-am avut in viata mea, poate in vis :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Atunci intreab-o pe mama ta ce boacana ai facut de ti-a fost rusine sa ne zici adevarul si ne-ai bagat-o paia ca nu stiu ce iepure/pisica etc te-a zgariat =))Daca ai fost ca mine ziua si buba sau zgarietura cred si eu ca nu-ti amintesti :)) Nu aveam cum sa uit momentul asta ca ma traumatizasei cu intrebarea daca se mai vede :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi aduc aminte de "Quo Vadis"...si de bilele rosii:)si cind am citit "cutia cu maimute" imediat mi-a aparut in minte imaginea clasei noastre foarte linistite in timpul orei de romana ascultindu-l pe domnul Floricica. Si eu ma gindesc cu placere la multe persoane si la multe momente din vremurile acelea..

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna Fetita, Ma bucur enorm sa vad ca m-ai trecut si pe mine aici, chiar nu ma asteptam.. citesc cu drag blogul tau si vreau sa zic ca e unul din putinele lucruri care ma mai destind.. s-au schimbat mult lucrurile in viata mea si nu stiu daca mai sunt asa cum m-ai descris tu aici :)) , oricum, voi avea grija intr-o zi sa te sun sa ne mai vedem.. pupic dulce si ai grija de tine :*

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta