sâmbătă, 28 septembrie 2013

GIVEAWAY de TOAMNĂ! Câştigă produse cosmetice şi o eşarfă trendy



V-am promis un giveaway şi iată-l!

Îţi dăruiesc din suflet un parfum minunat, lansat de curând, ce poartă semnătura actriţei Halle Berry. Exotic Jasmine este o esenţă perfectă de zmeură, iasomie şi violete, ce o să te cucerească pe loc! Mai am pentru tine două lacuri de unghii speciale, Nicole by OPI, un fard Rimmel London, o cremă minunată de mâini de la Yardley London, un brand pe care îl ador, şi o eşarfă chic de la Takko.

Toate produsele sunt noi nouţe (am scos parfumul din cutie ca să îi fac poză!) şi aşteaptă să răsfăţe o femeie deosebită ca tine. START concurs online!



Ce trebuie să faci?

1. Să dai LIKE şi SHARE postării mele de pe Facebook

2. Să laşi un comentariu la această postare în care să îmi spui de unde ai aflat de blogul meu şi de ce îţi doreşti acest cadou

Simple as that!

Vă doresc inspiraţie şi abia aştept să cunosc câştigătoarea sau câştigătorul, de ce nu! O să aleg comentariul care mă emoţionează cel mai mult!

Concursul se desfăşoară în perioada 28 septembrie - 1 noiembrie!

Cu drag,

d

42 de comentarii:

  1. Like & share: Nicoleta Alexandra
    Am aflat de blogul tau in urma unor anumite cautari pe google si am dat de o postare de-a ta, numita ceva de genul: "Fetele bune "n-are" noroc in dragoste" :))
    Imi doresc sa castig acest cadou pentru ca as vrea sa incerc in special ojele, sunt superbe<3 , cat si parfumul care banuiesc ca miroase divin!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna.
    Am descoperit acest blog prin intermediul acestui concurs si ma bucur mult ca l-am gasit. Postarile sunt foarte interesante. Cu siguranta o sa il urmaresc si in continuare. Premiul mi-l doresc pentru ca este foarte dragut, perfect pentru toamna. Parfumul am avut ocazia sa-l testez si mi-a placut foarte mult, am ramas cu gandul la el, despre ojele OPI nici nu mai are rost sa mai spun ceva, toate stim cat sunt de calitative, esarfa este draguta, combinatia de culori este foarte frumoasa, fardul are o nuanta superba, imi plac mult fardurile de la Rimmel iar crema de maini este binevenita mai ales in aceasta perioada cand este frig afara si pielea este afectata.
    Multumim pentru giveaway. :*

    RăspundețiȘtergere
  3. fb:Nicoleta Agache
    Am aflat de acest blog de pe facebook,de la prietenele mele.Imi doresc sa castig acest premiu pentru ca iubesc ojele OPI Nicole,am cateva si sunt absolut superbe.Ma incanta si celelalte produse.

    RăspundețiȘtergere
  4. FB:Janeta Janet
    De la prietenele mele dupa facebook am aflat imi doresc aceste produse pentru ca imi plac si astazi este si o zi importanta in viata mea si ar fi un cadou foarte frumos, aniversez 22 de ani de casatorie.

    RăspundețiȘtergere
  5. De pe facebook si doresc aceste produse pentru ca sunt produse minunate si totodata utile mie .

    RăspundețiȘtergere
  6. am aflat de blogul tau de pe facebook, cu ceva vreme in urma, si m-ai cucerit pentru ca scrii intr-un mod...foarte personal si distinct de ceea ce vad pe alte bloguri! Imi doresc oricare dintre aceste produse pentru ca nu am avut ocazia pana acum sa folosesc nici unul dintre cosmeticele pe care le bui la bataie, cu atat mai putin parfumul care este New, iar o esarfa...cine nu are nevoie de o esarfa Takko in aceasta toamna atat de timpurie si capricioasa??? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  7. Am aflat de blogul tau de pe facebook si imi place foarte mult.Imi doresc aceste premii pentru ca imi place firma de la care sunt ojele,esarfa este numai buna pentru frigul de afara si crema de maini este numai buna pentru a ne proteja mainile de frig.

    RăspundețiȘtergere
  8. te-am gasit din intamplare pe facebook,dar ma bucur nespus.imi doresc aceste produse pentru ca nu am avut ocazia sa le folosesc pana acum

    RăspundețiȘtergere
  9. M-am inscris <3 ! Am aflat de voi acuma cu ocazia concursului, in urma unei postari a concursului de o prietena ! Sper sa am noroc cu voi si sa castig. Imi doresc foarte mult, in special pentru parfum pentru ca chiar nu mai am :( ! Va pup !

    RăspundețiȘtergere
  10. De pe un alt site. Mi se pare un premiu foarte util

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu am gasit pagina pe facebook, m-a atras numele si asa am ajuns la blog. Simplu. Initial am crezut ca e un blog culinar, apoi mi-am zis "ba nuu, gata, m-am prins, e un blog de moda si frumusete", insa am descoperit povesti, opinii, noutati, asa ca pot spune ca e un blog de lifestyle. Imi doresc sa castig pt ca simt ca imi trebuie cosmetice si haine noi, insa nu merg sa le cumpar. Am nascut un baietel acum 6 luni si de atunci el este prioritatea mea, stilul de cumparaturi mi s-a modificat si de acum cumpar mai mult pampersi, hainute, vitamine si servetele umede. E cel mai minunat lucru, insa simt cateodata ca eu m-am "prafuit" si ar trebui sa ma mai innoiesc si eu. Dar timpul, banii si grija mea se concentreaza mai mult in alta parte, si foarte greu ajung sa imi cumpar ce imi trebuie. Mi-am propus de acum trei luni sa imi gasesc in sfarsit o nuanta de blush potrivita, dar cine are timp? Si, in plus, la ce bun daca o sa il sterg imediat odata cu pata de voma sau cu balutele de pe obraz? Apropo, am dat share la https://www.facebook.com/pixicsel/posts/10202135532529260

    RăspundețiȘtergere
  12. Salutare! Hoinarind pe google si uitandu-ma dupa niste informatii(despre bloguri desigur) un link de pe google mi te-a scos in cale..... So, atunci te-am descoperit ca Cristofor Columb America :) Ai un blog dragut, pune accent pe credibilitate si ne vei avea aproape! De ce vreau premiul? Simplu: produsele sunt pe gustul meu, imi plac, si ca orice femeie ce apreciaza lucruri de calitate la fel apreciez si eu premiul pt ca,acum sa fim sinceri este un premiu calitativ, si mai ales daca este dat din suflet pt cineva care te urmareste si te citeste(cand are timp desigur, like me) este de apreciat gestul si de memorat... Scurt si la obiect si fara lingusiri gratuite. Succese!;)

    RăspundețiȘtergere
  13. Parfumul, esarfa si crema de maini m-au cucerit si, fiind sigura ca sunt niste produse de calitate, mi-ar place sa le pot testa calitatile deoarece pana acum nu am avut ocazia sa le incerc. Am aflat despre concurs de pe www.konkurs.ro, fiind abonata pe acest site.

    RăspundețiȘtergere
  14. L-am decsoperit pe facebook si ma bucur. Premiile mi le-as dori fiindca sunt produse ce nu trebuiesc sa lipseasca din trusa si cu cat sunt mai multe si diverse cu atat mai bine

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna dimineata,am aflat de blogul tau acum 5 minute de pe facebook,mi-a sarit in ochi parfumul pe care mi l-am dorit din totdeauna.Pentru noi mamicile sa cam dus vremea cumparaturilor si rasfaturilor.Pe primul loc sunt copii,de care trebuie sa avem foarte multa grija,mai ales acum ca le trebuie de toate pentru scoala/gradinita,cazul meu :)Multumim foarte mult,si promit cand o sa am timp o sa-ti vizitez blogul mai des. O zi frumoasa sa ai.!

    RăspundețiȘtergere
  16. Din primavara,de pe FB , cand m-ai facut curioasa "de ce cu vanilie?!"...chiar am luat apoi o inghetata cu vanilie si am descoperit ca-i uitasem gustul! Vis a vis de premiu, nu pot sa spun decat ca ai avut intotdeauna doar "must have it" produse puse"la bataie".Un fel de : mananci calule ovaz?? Ba bine ca nu!!! :) XOXO

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna! Am aflat de blogul tau cu ocazia concursului, dar nu imi pare rau. Ai multe postari super interesante! Mi-ar placea sa castig deoarece sunt niste premii frumoase, mai ales esarfa si sunt foarte curioasa cum sunt ojele pentru ca nu am avut nimic din aceasta colectie si mi-ar placea sa vina de la tine! O crema de maini este esentiala pentru frigu de afara, mai ales ca eu una am mainile foarte uscate si crapate. :(

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna!
    te-am descoperit din intamplare de la prietenii de pe facebook si imi doresc acest premiu deoarece este superb!
    gfc-abetina

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna Ziua,sa fiu sincera acest blog am descoperit prin intermediul acestui concurs si ma bucur mult,postarile sunt foarte interesante,cu siguranta o sa il urmaresc si in continuare,va promit de oarece sunt o fana si independenta de leptopul meu.Premiul mi-l doresc pentru ca este foarte frumos,cu siguranta perfect pentru toamna,iar parfumul doresc sa il testez find o fana a parfumurilor iubesc, despre ojele OPI nici nu mai are rost sa mai spun ceva, toate stim cat sunt de calitative, esarfa este draguta, combinatia de culori este foarte frumoasa, fardul are o nuanta superba, imi plac mult fardurile de la Rimmel iar crema de maini este binevenita mai ales in aceasta perioada cand este frig afara si pielea este afectata.

    RăspundețiȘtergere
  20. am dat search pe google intr-o zi , cautand iubire si povesti dragute , am scris povesti de dragoste si mi-a dat de la "dianacuvanilie "- poveste de dragoste nebuna " si uite asa intr-o zi ti-am savurat toate postarile ,in special povestea Mariei..... esti geniala + ca ador (vreau ) cadou :))

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna
    fb:Diana Cristina Gal
    Am descoperit acest blog datorita unui concurs si ma bucur ca l-am descoperit .Imi doresc sa castig acest premiu pt ca as vrea sa incerc produsele.

    RăspundețiȘtergere
  22. Buna
    Am descoperit pe fb, de la prietenele mele,Imi doresc acest preimu, fiindca toate produsele sunt de calitate, parfumul cu mirosul de violete ma fascineaza si esarfa este f. sic

    RăspundețiȘtergere
  23. Am descoperit acest blog ,intamplator de pe facebook si-mi doresc premiul pentru a incerca aceste produse,in special-parfumul!
    GFC:Aurora
    FB:Aurora-Carmen

    RăspundețiȘtergere
  24. Am aflat de blog mi-a recomandat prientena mea Irina , nu regret ca mereu citesc de pe acest blog si aflu lucruri noi , imi doresc sa castig deoarece sunt fana blogului

    RăspundețiȘtergere
  25. Am aflat de acest concurs de pe pagina ta de facebook. Imi plac postarile tale si mai ales sfaturile pe care ni le oferi, insotite adesea de poze frumoase ;).
    Imi place cum arata esarfa si crema de maini si mi-ar placea foarte mult sa incerc parfumul Halle Berry si ojele:). Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  26. Am descoperit aceasta pagina de la o prietena, imi plac f mult postarile tale, ne inspiri in fiecare zi! Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  27. Am aflat de acest concurs de pe pagina ta de facebook. Imi plac postarile tale si mai ales sfaturile pe care ni le oferi, insotite adesea de poze frumoase ;).
    Imi place cum arata esarfa si crema de maini si mi-ar placea foarte mult sa incerc parfumul Halle Berry si ojele:). Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  28. buna , am descoperit blogul tau pe pagina de facebook a unei prietene si asa am ajuns aici , imi place ce vad . As dori sa castig pentru ca ador cosmeticele

    RăspundețiȘtergere
  29. Am descoperit aceasta pagina de la o prietena, imi plac f mult postarile tale, ne inspiri in fiecare zi! Produsele oferite prin acest giveaway sunt de calitate si mi-as dori foarte mult sa le incerc! Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  30. Salut!
    Am aflat de pagina ta de pe konkurs.ro :)). M-am decis sa particip la concurs deoarece am nevoie de toate produsele pe care le oferi dar nu am bani sa imi cumpar nici macar unul, pentru ca nu am inca un job :P. Asa ca particip la concurs pentru ca niciodata nu se stie de unde iti surade norocul :).

    RăspundețiȘtergere
  31. Buna!
    Am aflat de concursur de pe konkurs.ro :)) Am decis sa particip si eu pentru ca imi plac produsele care le oferi ca premiu :)

    RăspundețiȘtergere
  32. Am aflat de blog prin intermediul acestui concurs, dar o sa-l urmaresc in continuare cu siguranta. Mi-am descoperit un interes brusc pt toate produsele de beauty. Sunt avida de informatii in domeniu :P.
    Imi doresc f mult sa castig ojele, parfumul il voi imparti cu mama pt ca le adora, iar crema i-o voi face cadou pt ca are mainile f uscate si i-ar prinde super bine :) Desi nu port f des esarfe, aceasta pare deosebita si mi-ar placea s-o incerc! ;;) Multumim pt givveaway!

    RăspundețiȘtergere
  33. Am aflat de blog de pe pagina de facebook a surorii tale , care imi este colega de facultate :) imi place mult cum scrii , felul in care reusesti sa transpui in cuvinte stari , momente si intamplari prin care am trecut fiecare , o data sau de mai multe ori de a lungul timpului! Pentru mine blogul tau a fost un punct de referinta vara aceasta , pentru ca postarile tale din ultimele luni s au potrivit perfect cu etapele prin care treceam ..le citeam mirata pentru ca mi se parea prea mare coincidenta ( pe cea cu "Salut! Ce faci? Vrei să te măriţi cu mine?" ai scris o chiar cu o zi inainte de o nunta la care am mers si de la care s au schimbat multe lucruri pentru mine ) . Nu mi doresc produsele dintr un motiv anume , ci doar pentru faptul ca stiu ca ai mult bun gust si am incredere ca ceea ce oferi nu poate fi decat de calitate! Iti doresc mult succes pe mai departe , si la cat mai multi cititori !

    RăspundețiȘtergere
  34. FB:Ingrid Mayra
    am aflat de pe Konkurs.ro si premiul imi place foarte mult ,este de calitate si foarte inspirat

    RăspundețiȘtergere
  35. fb : Iacob Monica
    share : https://www.facebook.com/#!/monica.iacob/posts/10200575358936177
    Am descoperit blog-ul tau de pe facebook. Imi doresc produsele pentru ca vreau sa le incerc. Mai ales ojele :)

    RăspundețiȘtergere
  36. Bună.Blogul tău l-am descoperit chiar in această seară la recomandarea unei colege de fac.Mi-a recomandat cu căldură pagina ta de facebook și pagina de blog..Mi-aș dori mult să încerc aceste bunătăti de premii pentru că sunt minunate și cine nu ar vrea sa le câștige!Ar fi ca și cum aș primi dinainte cadoul de crăciun mult așteptat.Multumim pt acest giveaway.

    RăspundețiȘtergere
  37. Neata! Blogul tau l-am descoperit de pe profilul tau de Facebook, unde te adaugasem cand am vazut ca avem prieteni comuni (Daniela Sorescu, de la care am 2 cele mai frumoase papioane care exista :P, Sinziana Iaru, Ioana Predoiu) si, de cand ti-am dat Like, iti citesc toate articolele cu mare interes. Deja ma gandesc daca sa-mi iau periuta Oral B, calculez bugetul, si, de aseara, sunt mandra posesoare a unei superbe bratari Pandora :)))) <3
    Ador acele momente in care te parfumezi cu parfumul preferat, dupa urechi si pe gat, apoi iti pui o esarfa moale si simpatica si, cand o dai jos, miroase a ...tine :D. Ojele OPI sunt intotdeauna minunate, iar gama Nicole nu face exceptie, si firma Yardley chiar nu am incercat-o... inca. Oricum, cadoul este minunat! o zi frumoasa si la cat mai multe articole pe blog!!!

    RăspundețiȘtergere
  38. Bonjour!
    Am aflat de blogul tau prin intermediul acestui concurs si la o prima vedere vreau sa-ti spun ca imi place foarte mult background-ul si briosica <3 ! Cred ca toate avem nevoie sa ne relaxam din cand in cand citind un articol dragut sau privind cele mai frumoase accesorii pe care le poate dori o femeie :)

    Imi doresc mult sa castig premiul (cine nu-si doreste), pentru ca am trecut in ultimul timp printr-o perioada financiara mai grea, in care mi-am restrans mult nevoile, si mi-ar prinde bine un pic de rasfat !


    RăspundețiȘtergere
  39. Buna Diana ;).In primul rand,am aflat de blogul tau de pe facebook,mi.s.a parut interesant numele ,inseamna ca esti o dulceatza de fata si mirosi a vanilie :) .Dragute toate postarile tale,premiul de la concurs e minunat,parfumul e super,eu sunt o impatimita a parfumurilor,mi.as dori sa am cel putin 100 :)),sunt exagerata stiu :P,esarfa e utila mai ales acum,ca vine frigul si eu am probleme mereu cu gatul,deci mi.ar prinde bine,eu tot nu am esarfe,nu am purtat pana acum dar sunt bune sa tina de cald daca nu estetic,ojele si crema sunt bine-venite si ele.Mi.as dori tare mult premiul,eu nu lucrez desi imi caut un job de 4 ani tot caut,dar in ziua de azi daca nu ai experienta,pile si relatii,e clar ca ramai acasa:)).E urat asa,fiind tanara sa nu ai o sansa sa fi fara banii tai personali,nu/mi pot cumpara mai nimic din tot ce am nevoie,ma simt legata de maini si de picioare:( ..Dar sper ca totusi imi voi gasi ceva,in cele din urma...In fine,gata ca sigur te.am plictisit:).Mult succes cu blogul si te pup :) Un concurs minunat.la fel ca tine.Ma numesc Petrescu Valentina.

    RăspundețiȘtergere
  40. am aflat de blog prin intermediul acestui concurs ..imi doresc premiul tau ptr ca e oferit din suflet!

    RăspundețiȘtergere
  41. Diana,

    De fiecare data cand dau de cate o participa de creatie de-a ta pe facebook trebuie neaparat sa vin si pe blog sa vad continuarea povestii. E pur si simplu halucinant, aproape ca da dependenta sa te citesc. De blogul tau, sincer, nu mai stiu cum am dat; sa tot fie vreo cateva luni bune de cand te urmaresc, dar cred ca am dat de un anunt care facea trimitere la un concurs ce se petrecea pe blogul tau. Si asa a inceput.

    De ce imi doresc acest cadou? Cu siguranta pentru ca sunt femeie, insa una nesatula de cosmetice, parfumuri, chestiute feminine si tot ce rezoneaza cu faptura noastra. Alt motiv mai bun si mai inspirat la ora aceasta nu am.

    Cu drag,
    Camelia

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta